Logo hr.decormyyhome.com

Kako zamijeniti papir za pečenje

Kako zamijeniti papir za pečenje
Kako zamijeniti papir za pečenje

Sadržaj:

Video: Praktična žena - Papir za pečenje - različite upotrebe 2024, Rujan

Video: Praktična žena - Papir za pečenje - različite upotrebe 2024, Rujan
Anonim

Svrha papira za pečenje, odnosno papira za pečenje, je zaštititi oblik ili lim za pečenje od lijepljenja pečenih proizvoda. S njegovom upotrebom, nakon što je pečenje spremno, nema potrebe za pranjem kuhinjskog pribora dulje vrijeme.

Image

Papir za pečenje može se koristiti i za pečenje, a kako bi se pripremile hladne slastice, na primjer, kolači od sira bez pečenja ili tiramisu. Istodobno, papirna obloga obrasca ne samo da smanjuje troškove rada za pranje posuđa, već također pomaže proizvodu da održi cjelovitost.

Gdje se koristi papir za pečenje?

Papir za pečenje može se koristiti ne samo u proizvodnji pekarskih i konditorskih proizvoda, već i kako bi se u pećnici moglo kuhati bilo koji drugi proizvod. Papir s toplinski otpornim slojem silikona može se koristiti za zagrijavanje pečenja ili druge gotove hrane u mikrovalnoj pećnici. Ne treba ga koristiti samo kada jela tijekom procesa pečenja ispuštaju puno soka. Papir u velikoj količini tekućine će se navlažiti, pa je za takva jela bolje koristiti foliju.

Na papiru za pečenje možete razvaljati tijesto u tanki kolač i prenijeti proizvod u pećnicu izravno na njega - to je vrlo povoljno, jer prilikom prijenosa proizvoda će zadržati integritet. Neke vrste tijesta s kratkim tijestom razvaljamo samo pomoću papira za pečenje, stavljajući tijesto između dva sloja papira.